Zeci de mii de oameni au luat cu asalt, ieri, locația de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, unde are loc cel mai mare festival din ultimele săptămâni. Este vorba de Flight Festival, unde s-au format cozi uriașe pentru a primi credit cu care să se poată cumpăra produse din incintă. Agenții de ordine au fost foarte vigilenți și i-au controlat la sânge pe cei care au intrat la festival, scoțând din buzunare sau genți sticlele de apă sau suc.

 

S-au format cozi uriașe la băuturi, cu toate că acestea sunt la prețuri destul de piperate. Un pahar de bere costă 14 lei, o sticlă de suc e 12 lei, o sticlă de apă costă 10 lei, iar o băutură long drink este 25 lei. Se fac tatuaje, machiaje și sunt tot felul de surprize, toate fiind la mare căutare. Toată lumea este dornică de petrecere.

 

Flight Festival continuă astăzi și mâine, în același loc, iar printre numele care vor urca pe scenă se numără Grasu XXL, B.U.G. Mafia, Alex Hills, The Other You, The Mono Jacks, Bosquito sau Deliric&Silent StrikeW/Muse Orchestra.