La început de an, s-a reluat seria concertelor unplugged susținute în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, cu un spectacol susținut de Vera Ciocan și prietenii săi. Putem spune că acest prim concert din an a însemnat pentru Vera și un moment aniversar, împlinindu-se, în acest 2014, exact 20 de ani de când a debutat pe scena jazz-istică a orașului, alături de Bega Blues Band. În concertul care a avut loc în seara zilei de 22 ianuarie, solista a fost acompaniată de doi dintre colegii din Bega Blues Band, la tobe – Lică Dolga, la bass și vioară – Johnny Bota, cărora li s-a adăugat Ionuț Dorobanțu, la chitară.
Repertoriul a conținut piese de jazz şi pop, făcute celebre de interpreţi ca Nat King Cole, Frank Sinatra, Norah Jones, Melodie Gardot.
Despre proiectul concertelor unplugged am stat de vorbă cu coordonatorul acestuia, muzicianul Johnny Bota. „Suntem la al treilea an de când derulăm acest proiect cu rezonanță transfrontalieră, pentru că, alături de trupe și soliști din Timișoara și orașele învecinate, au fost invitați să cânte și vor mai fi și în continuare artiști din Ungaria și Serbia. Pentru luna februarie, pregătim un concert cu o trupă de etno-jazz, din care face parte și colegul Lucian Nagy, de la Bega Blues Band, iar pentru luna martie, în data de 18, am perfectat un spectacol al Old Dixieland Band, alcătuită din muzicieni ai Filarmonicii Banatul. Îi așteptăm pe toți iubitorii de muzică bună din Timișoara, o dată pe lună, la sala multifuncțională de la Consiliul Județean, intrarea fiind gratuită pentru spectatori”, ne-a precizat Johnny Bota.