Deja foarte bine familiarizat cu rolul Camille de Rosillon, tenorul Ștefan von Korch este invitat în această postură în opereta „Văduva veselă” pusă în scenă pe 14 februarie la Opera Română din Timişoara. Despre prezenţa în rolul Camille de Rosillon la Opera Română din Timişoara, artistul mărturiseşte: „Prezenţa în faţa publicului Operei din Timişoara e o încântare şi o onoare, iar o nouă versiune a rolului pe care l-am jucat în mai multe variante regizorale la Iaşi şi Cluj este desigur o provocare pe care o accept cu plăcere”.

Regia artistică, decorul şi costumele operetei „Văduva veselă” de la Timişoara poartă semnătura lui Mario De Carlo iar conducerea muzicală a spectacolului revine dirijorului invitat Hermann Szabolcs. În alte roluri: Octavian Vlaicu (Mirko Zeta), Crina Vezentan (Valencienne), Cristian Rudic (Danillo), Mihaela Marcu (Hanna Glavari), Mircea Dan Petcu (Vicontele Cascadă) şi Dan Patacă (Raoul de St Brioche). Spectacolul va avea loc pe 14 februarie de la ora 19.00.

Cu o carieră în ascensiune, pe plan intern şi internaţional, Stefan von Korch este aclamat pentru acutele remarcabile, ce îi permit inclusiv abordarea rolului Arturo Talbot, din opera “I Puritani” de Vicenzo Bellini, cea mai înaltă partitură scrisă pentru voce masculină.