Nebunie! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera creată aseară de celebra solistă de origine sârbă Lepa Brena la concertul susținut la Iulius Town. Parcarea centrului comercial, locul unde a avut loc evenimentul așteptat de 38 de ani, a devenit neîncăpătoare, o mare de oameni luând cu asalt mall-ul pentru a cânta alături de îndrăgita interpretă melodiile tinereții, precum „Mile volidisko”, „Jugoslovenka” și „Ti si moj greh”.

Ajunsă la 63 de ani, legenda muzicii din Balcani Lepa Brena și-a păstrat același farmec personal cu care cucerea publicul timișorean, așa cum s-a întâmplat și în 1984, când a fost plimbată cu un sistem hidraulic la concertul de pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, susținut în fața a peste 40.000 de oameni.

Concertul de aseară a făcut parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, finanțat prin programul LIGHT OVER BORDERS, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.