Frigul de-abia începe! Și la propriu, dar și la figurat, pentru că la Colterm e iarăși mare deranj, după ce Petru Nenu, directorul general al companiei, și-a dat demisia în plină iarnă. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cosmin Tabără, care este convins că directorul a plecat întrucât nu avea garanția că va putea plăti certificatele EUA. Iată ce spune Tabără: „Norocul unei ierni cu temperaturi ridicate a reprezentat o șansă pentru timișoreni. Dar iarna posibil ca doar de acum să înceapă... Din toate punctele de vedere.

Unul dintre oamenii cerebrali din Colterm, directorul general, a ales să plece prin demisie. O demisie care vine pe fondul unei temeri că se apropie 30 aprilie și nimeni nu-l asigură de existența fondurilor necesare achiziționării certificatelor EUA, riscul de a răspunde personal pentru neimplicarea altora în acest program.
Implicarea înseamnă fapte concrete și nu povești. Căldura din apartamente, școli, spitale este vitală pentru viața timișorenilor mai mult decât pozele pozitive de pe facebook!

Prefer poze din depozitul de cărbuni, din păcate nu prea văd. Avem platforma luată cu mare fast, dar aducem cărbune din Ungaria, posibil prin Motru? Sper că este reală platforma de la Motru și nu una online...

Lăsând gluma la o parte, situația nu stă bine. Sunt câteva persoane care se zbat și unele care doar mimează salvarea acestei societăți. E nevoie de mai mult, e nevoie de asumare și de dat cu pumnul în masă dacă trebuie.

Timișoara nu mai poate trece prin ce s-a întâmplat iarna trecută, a fost o rușine și o suferință și măsuri nu s-au luat împotriva celor care au spus că știu ce au de făcut, dar doar reușit să încurce!”.