Primarul Timișoarei rămâne fără unul dintre consilierii personali, considerat, după mulți, cu cea mai mare influență în instituție. Acesta va părăsi Primăria Timișoara începând din 1 decembrie, urmând a activa tocmai la Chișinău, potrivit unor surse din interior.

Este vorba de Rudolf Graf, cel care se ocupa de probleme de urbanism și decidea, conform unor articole apărute în presa locală, cine primește aprobare mai repede și cine mai are de așteptat. Una dintre firmele care au beneficiat de aprobări în timp record este chiar cea fondată de consilierul personal al primarului, din care Graf s-a retras ulterior.

Tot în spațiul public au apărut informații despre un contract cu încredințare directă câștigat de firma fondată de consilierul primarului, precum și de intenția acesteia de a realiza documentația pentru o parcare între blocuri. Rămâne de văzut dacă, după plecarea din primărie, Rudolf Graf va renunța și la posturile de membru în consiliile de administrație ale societăților din subordinea Consiliului Local Timișoara.