Primăria Municipiului Timișoara anuntă instituirea de restricții de circulație în vederea executării lucrărilor de asfaltare, respectiv devierea traficului pe contrasens și oprirea circulației tramvaielor pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul cuprins între str. Lorena și intersecția cu str. Simion Bărnuțiu și Calea Dorobanților.

Astfel, din data de 26.11.2022 (sâmbătă), de la ora 7, până în 27.11.2022 la ora 7, pentru relația Calea Lugojului spre str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe la str. Pădurea Verde, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam, se va închide circulația pe relația str. Gh. Adam – Calea Dorobanților – Simion Bărnuțiu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

Din data de 27.11.2022 de la ora 7, până în data de 28.11.2022 la ora 6, se deviază circulația în alt mod. Relația Calea Lugojului pentru str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe str. Pădurea Verde – str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam. Pentru relația Calea Dorobanților – str. Gh. Adam, traficul se va devia pe contrasens pe liniile de tramvai, circulația se va desfășura alternativ pe câte o bandă pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu până la str. Lorena.

Conform STPT, tramvaiele 1 şi 2 vor întoarce la Gara de Est, din data de 26.11.2022 (de la prima oră) până luni dimineaţa, 28.11.2022, la ora 6. Între Piaţa Traian şi Gara de Est, pe sectorul adiacent zonei Pădurea Verde, pe traseul dus - întors, vor circula două minibuze, după cum urmează: Gara de Est - strada Avram Imbroane - strada Ghe. Adam - Piaţa V. Economu - Calea Dorobanţilor - strada Andrei Şaguna - Prinţul Turcesc - strada Ion Mihalache - bulevardul 3 August 1919 - podul Decebal - sensul giratoriu de la Prefectură şi retur.