Sâmbătă, 8 octombrie, în intervalul orar 11-17, la Hotelul Continental din Timișoara va avea loc ediția de toamnă a Zilelor Carierei Medicale. 

Vizitatorii vor putea afla ultimele noutăți din domeniul medical, informații despre situația Covid-19, dar și noi oportunități de dezvoltare pe plan profesional. 

Totodată, la standurile amenajate vor fi expuse oferte de muncă și programe de dezvoltare pe plan profesional, permanente sau cu durată temporară în spitale publice sau clinici private pentru: medici (toate gradele și specialitățile), medici rezidenți, medici stomatologi, asistenți medicali, infirmieri, fizioterapeuţi, farmaciști, moașe, studenți la medicină și alte cadre medicale. 

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți din următoarele țări: România, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Belgia, Franța, Austria, Elveția,Olanda și Australia.

Intrarea este gratuită. 

Pentru a evita aglomerația, cei care vor să participe sunt rugați să se înregistreze, accesând următoarea pagină: https://expomedics.com/events/timisoara. (I.N.)