Municipalitatea a anunțat  că lucrările ce se desfășoară pe mai multe străzi din Timișoara au intrat pe ultima sută de metri. Reprezentanții administrației locale au transmis că speră ca cele mai multe șantierele să fie închise până în primele zile din septembrie, atunci când elevii vor începe școala.

Echipele SDM sunt aproape de a finaliza lucrările de pe mai multe artere din Timișoara. Calea Dorobanților și Andrei Șaguna se numără printre ele, mai fiind necesară marcarea acestora și finalizarea unor porțiuni de trotuar. Lucrările au prevăzut decaparea asfaltului și turnarea unui nou strat de uzură pe un segment de 1,85 km. Alte străzi aflate în lucru sunt:

- Bulevardul 1 Decembrie - reparații trotuar și carosabil, înnoire mastic - 2225 de metri

- Calea Sever Bocu (Lipovei) - reparații trotuar și carosabil - 1257 de metri

- Strada Drubeta/Ivan Petrovici Pavlov - reparații trotuar și carosabil - 1734 de metri

- Strada Gheorghe Lazăr - o intervenție mai extinsă de relocare a pistei de bicicletă de pe trotuar pe carosabil, cu măsuri de siguranță incluse, introducerea unei noi benzi spre ieșirea din oraș și înălțarea trecerilor de pietoni de la intrările pe strada principală” – se arată într-un comunicat al Primăriei Timișoara.

Potrivit reprezentanților municipalității, echipelor de muncitori li s-a cerut să prioritizeze lucrările de pe arterele principale.

  

Răzvan IDVOREAN