Vineri, 5 august, începând cu ora 20:30, la Timișoara va avea loc o nouă Tură a Licuricilor. Evenimentul, ajuns la cea de-a VII-a ediție, se adresează tuturor iubitorilor de mișcare. Singurele condiții de participare sunt înscrierea și deținerea unei lumini frontale sau a unei lanterne, la start.

Tura Licuricilor este un eveniment sportiv necompetițional. Startul se va da la ora 21:30, după apusul soarelui, în Piața Traian.

„Dorim să confirmăm că această zonă a orașului revine la viața socială și să invităm timișorenii să o cunoască. Acest eveniment este unul necompetițional cu participare gratuită, pentru celebrarea Timișoarei și a comunității ei, pentru scoaterea la lumină a cartierelor străvechi ale Timișoarei.

Pot participa liber toți cei care au o condiție fizică și de sănătate care să le permită parcurgerea unei distanțe de cca 2,5 km în 30 de minute, în alergare ușoară. Copiii sub vârsta de 12 ani sunt așteptați să participe împreună cu un adult, care să alerge împreună cu ei pe durata cursei”, transmit organizatorii. 

Înscrierile se pot face accesând link-ul https://forms.gle/xDdMnbnMYp6cmNZRA

Tura Licuricilor în Fabric este parte a programului „AVEnturi URBane: Descoperă orașul În mișcare - AVE URBI 2022” finantat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul apelului „Orașul în mișcare” 2022.

 

Ioana N.

 

Foto: Bianca Nicu