Consiliul Județean Timiș a alocat pentru acest an peste 9 milioane de lei pentru dezvoltarea activităților culturale și sportive. Proiectele cultural-artistice și de tineret vor beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoare de 5,6 milioane lei, în timp ce pentru încurajarea practicării sportului și obținerea unor performanțe se alocă 3,7 milioane lei.

O viață culturală bogată și o activitate sportivă remarcabilă sunt obiective ale Consiliului Județean Timiș, fapt pentru care am alocat sume importante în acest an. Dorim să încurajăm dezvoltarea acestor domenii”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Proiectele se pot depune până în data de 31 mai la registratura forului administrativ județean. Cele din domeniul cultural au termen limită data de 16 mai, în timp ce proiectele din domeniul sportiv se pot depune până în 31 mai.

Procedura, documentele necesare, dar și alte informații utile pot fi consultate pe paginile oficiale ale instituției: sport.cjtimis.ro și timcultura.cjtimis.ro.

 

Răzvan IDVOREAN