Din cauza unor lucrări de mentenanță mai multe tramvaie din Timișoara vor avea traseele deviate.
Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au anunțat că măsura a fost luată doar pentru zilele de 30 și 31 decembrie.
„Tramvaiele de pe liniile 1, 4, 8 și 9 vor circula deviat și vor avea capăt de linie în bucla de pe bulevardul Dâmbovița. Măsura a fost luată din cauza lucrărilor ce se desfășoară la linia din intersecția Bulevardului Republicii, Strada Gării și Bulevardul General Ion Dragalina.
În aceste condiții, pe tronsonul Gara de Nord - bulevardul Regele Carol I se vor utiliza două minibuze, traseul tur-retur fiind bucla Gheorghe Barițiu - strada Gării - bulevardul General Ion Dragalina - bulevardul Reagele Carol I - Piața Iosefin (sensul giratoriu). Pe acest traseu se vor folosi următoarele stații de îmbarcare/debarcare: «Gheorghe Barițiu», perechea de stații «Gara de Nord» (în sensul spre Gara de Nord va fi stația pentru E3/L3, iar pe sensul spre bulevardul Regele Carol I se va folosi, provizoriu, stația situată la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, în fața hostelului Nord) și perechea de stații Regele Carol I”, se arată într-un comunicat emis de oficialii STPT.

(R.I.)