Ca în fiecare toamnă, și anul acesta atenția oamenilor de marketing și a deținătorilor de businessuri se îndreaptă către colecțiile de materiale promoționale pregătite pentru anul 2022.

UNIKA, cel mai mare producător autohton de promoționale și agende, aduce o noutate pentru piața din România, lansând o colecție de articole promoționale realizate din piele PU premium full printed. Spre deosebire de alte colecții produse până acum, noua gamă este fabricată dintr-un material premium, conceput special pentru full print. Cu ajutorul noii tehnologii, UNIKA poate produce promoționale într-o gamă infinită de culori și printuri, în funcție de ideile și dorințele clienților.

Ce conține noua gamă?

AGENDA FULL PRINTED PU LEATHER

Pentru cei pasionați de notițe și planificare, agenda este cea mai bună soluție. Agenda FULL PRINTED PU LEATHER are coperta față buretată și este disponibilă în toate culorile. Blocul este fix, nedatat, în format 16x22 cm. Paginile sunt realizate din hârtie offset albă.

CALENDAR FULL PRINTED PU LEATHER

Ambientul în care lucrezi are un impact important asupra stării tale. Deskpad-ul - calendar a fost creat din dorința de a oferi o dublă utilitate unui accesoriu nelipsit din spațiile de lucru: pe lângă rolul de protecție pentru birou, se adaugă un calendar la îndemână – în felul acesta poți fi tot timpul organizat. Datorită materialelor premium din care este realizat, produsul are flexibilitate, este impermeabil și ușor de curățat.

SUPORT FARFURIE PRINTED PU LEATHER

Pe lângă faptul că protejează masa, suportul pentru farfurie este un accesoriu care oferă bucătăriei, livingului sau zonei de dinning o notă personală. La fel ca deskpad-ul - calendar, și acest suport are avantajul de a fi impermeabil și ușor de curățat.

HUSĂ LAPTOP DIN PIELE CU LÂNĂ 13”

Pentru multe persoane aspectul este foarte important, iar atenția la detalii este nelipsită. Pentru a satisface și cele mai sofisticate gusturi, UNIKA a creat huse de laptop cu dublă utilitate: protejează laptopul de praf și zgârieturi și, în plus, completează armonios o ținută. Husa de laptop are formatul 33x24 cm, exterior full print și interiorul din fibre reciclate.

MOUSEPAD FULL PRINTED PU LEATHER

Din atenție pentru locul unde îți desfășori activitatea, UNIKA propune un mousepad fabricat din piele italiană premium, flexibil, cu un design elegant și o suprafață generoasă. Acest accesoriu pentru birou reprezintă o necesitate pentru fiecare, fiind o soluție elegantă și utilă. În plus, marginile netede care nu pot fi îndoite, textura antiderapantă pe două fețe și aderența crescută îl fac să fie potrivit pentru orice tip de suprafață.

SEMN DE CARTE CU RIGLĂ FULL PRINTED PU LEATHER

Semnul de carte este un articol potrivit pentru pasionații de citit și nu numai, acesta fiind conceput și pentru a fi folosit ca riglă. Produsul este ideal pentru a da o notă personală unui cadou precum o carte sau o agendă.

PORT CARD ȘI CĂRȚI DE VIZITĂ FULL PRINTED PU LEATHER

Ideal pentru întâlnirile de afaceri, suportul pentru carduri și cărți de vizită este un accesoriu care pune în valoare atenția la detalii a unei persoane. Este slim, ușor de folosit, iar întregul exterior este full print.

SUPORT PAHAR FULL PRINTED PU LEATHER

Fie că stăm la masă sau birou, cu toții avem tendința de a fi însoțiți de un pahar cu apă sau o ceașcă de cafea. Alege să protejezi suprafețele cu suporturile de pahare elegante, potrivite pentru orice context.

Calitatea face diferența când vine vorba de promoționale, iar UNIKA este un brand care pune accent pe cele mai mici detalii. Pentru a descoperi mai multe despre produse și brand, vă invităm să accesați www.unika.com.ro.

(P)