Realizarea lucrărilor de reabilitare a liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale din Calea Bogdăneștilor aduc noi restricții rutiere. Conform autorităților locale, Comisia de Circulație de la nivelul municipiului a avizat următoarele:

- Prelungirea până la data de 15 septembrie 2021 a închiderii traficului rutier pe Calea Bogdăneștilor, la intersecția cu bd. Cetății, cu devierea traficului rutier din str. Hașdeu pe str. Balta Verde și de pe str. Balta Verde pe b-dul. Cetății, precum și din Calea Bogdăneștilor pe str. Ion Pop Reteganul, pentru amplasarea unei conducte de termoficare.

- Pe Calea Bogdăneștilor, în perioada 1 septembrie 2021 - 30 octombrie 2021, închiderea traficului rutier, pe tronsonul cuprins între str. Tacit și str. Grigore Alexandrescu și devierea traficului rutier din Calea Bogdăneștilor pe str. Grigore Alexandrescu, pentru executarea lucrărilor de dren la linia de tramvai, fundațiile pentru catenară (sistem de susținere a firului aerian de contact) și grinzile pentru linie. (I.N.)