Aquatim anunță că, joi, 8 aprilie, între orele 9-14, vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a rețelei de apă, în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea  Spitalului și Gheorghe Doja. Prin urmare, presiunea la apă va fi scăzută.

Joi, 8 aprilie, între orele 8-16, se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă din Balinț. Apa va fi sistată în acest interval orar.

Tot joi, 8 aprilie, între orele 8-16, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție  a apei.

Mai precizăm că, în perioada 7-9 aprilie, între orele 9-15, se vor  efectua lucrări de igienizare în Liebling. Presiunea la apă va fi scăzută.

În 9 aprilie, între 8-16, va fi presiune scăzută și în  localitatea Sacoșu Turcesc, din cauza acelorași lucrări de igienizare ale bazinului de înmagazinare a apei. 

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. (C.B.)