Primăria Municipiului Timişoara anunță organizarea dezbaterii publice pe marginea „Proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal <<LOCUINȚE ȘI SERVICII>>, Piața Bisericii nr.7, Timișoara”. Mai precis, timișorenii își pot spune părerea cu privire la construirea unui complex imobiliar în Piața Bisericii. Mai multe detalii despre proiect pot fi aflate de pe pagina de internet a primăriei (www.primariatm.ro) , la secțiunea Administrație - Consiliul Local - Proiecte de Hotărâri - luna noiembrie 2020. 

Dezbaterea va avea loc luni, 1 februarie, la ora 12 și se va desfășura prin platforma online Zoom, timp de 60 de minute. 

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General  –  Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.., până la data de 29 ianuarie, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, își vor anunța intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție, la  adresa de e-mail de mai sus, până la aceeași datp și oră. De asemenea, este necesară precizarea următoarelor informații: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online, pentru accesarea întâlnirii de pe platforma online.

„Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, precizează reprezentanții primăriei. (I.N.)