Miercuri, 23 decembrie 2020, Shopping City Timișoara va transmite, pentru comunitatea sa, on-line, de pe rețelele sociale, un spectacol inedit susținut de Școala de Balet și Dans „Denisse”. Astfel, la inițiativa centrului comercial de a le oferi micuțelor balerine ocazia unui spectacol, pe scenă, pentru publicul de acasă, organizatorii au transformat galeria centrului comercial, după orele de program, într-o scenă pentru spectacolul de balet susținut de către Școala mai sus amintită. Micuțele balerine, cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani, au pregătit un spectacol de 25 de minute pentru publicul de acasă, în contextul actual în care evenimentele fizice de Crăciun nu sunt posibile.
Coregrafia spectacolului „Crăciunul în pași de dans” a fost realizată de Denisa Fodor, coregraf al Școlii de Balet și Dans „Denisse”, iar printre ariile repertoriului se numără „Atelierul lui Moș Crăciun”, „Polka spiridușilor”, „Giselle”, „Ocean și perle”, „Paquita”, „Rubinele”, „Esmeralda„ și „Sleeping Beauty Waltz”.
Spectacolul de dans. găzduit de centrul comercial din Timișoara, este una dintre inițiativele de susținere a domeniului artistic și a comunității artistice locale, comunitate artistică printre cele mai afectate în urma măsurilor luate în contextul crizei sanitare, și care răspunde platformei de responsabilitate socială - „#ResponsiblyTogether”.


„Evenimentul reprezintă și un gest de mulțumire adresat clienților care au fost alături de centrul comercial pe durata anului 2020 și au respectat regulile de igienă și distanțare impuse pentru o experiență de shopping în siguranță”, se arată într-un comunicat mass-media, trimis pentru publicare, despre spectacolul artistic ce se va desfășura on-line, cu o zi înainte de Ajunul aniversării marii sărbători a Nașterii lui Hristos.


Școala de Balet și Dans „Denisse” a fost înființată în anul 2014, în Timișoara și oferă cursuri încadrate în ariile curriculare Arte/Dans clasic-balet, dans de caracter, dans contemporan/modern, repertoriu ansamblu, repertoriu individual, iar cursantele au vârste curprinse între 8 și 13 ani.
Centrul comercial în spațiul căruia se va desfășura spectacolul de dans a primit Certificatul de Conformitate COVID-19, iar odată cu obținerea acestei acreditări se dovedește că Shopping City Timișoara funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.
„Crăciunul în pași de dans”, spectacolul de balet transmis on-line, miercuri, 23 decembrie, de la ora 20, va fi difuzat în exclusivitate pentru comunitatea Shopping City Timișoara și pentru toți cei care se alătură paginii de Facebook a centrului comercial.

Cornel Seracin