Urmându-și viziunea privind dezvoltarea resursei sale umane, în semn de respect față de trecutul, prezentul și viitorul instituției, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) recunoaște meritele tuturor celor care îi fac cinste și contribuie activ la viața UVT și le mulțumește public în cadrul celei de-a VI-a ediții a Galei Premiilor UVT. Evenimentul se va desfășura online, sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 18.

O comunitate puternică se bazează pe valorile asumate de-a lungul timpului de către membrii săi, valori care îi conturează dezvoltarea și îi dau consistență. Onestitatea, profesionalismul, respectul reciproc sunt valori importante pentru conturarea unei comunități solide, sănătoase și sustenabile, iar în cazul unei universități sunt valori fără de care nu poate fi concepută existența ei.

Mai important însă decât orice sunt oamenii care diferențiază o comunitate de alta și îi dau viață. Universitatea de Vest din Timișoara a înțeles acest lucru și investește timp și resurse în susținerea membrilor săi, conștientă fiind că prestigiul ei, caracterul ei particular, depinde într-o foarte mare măsură de aceștia, spun organizatorii. 

În cadrul Galei se vor premia rezultatele excepționale prin acordarea de premii persoanelor și instituţiilor care în anul precedent au contribuit în mod esenţial la dezvoltarea comunităţii academice și la realizarea misiunii asumate. 

Se acordă șase premii, în domeniile știinţelor, artelor și sportului, două premii pentru contribuţia la implementarea politicilor Universităţii de Vest din Timișoara și două premii pentru contribuţia la creșterea prestigiului UVT în plan naţional şi internaţional. 

Decernarea premiilor va fi transmisă live, din Aula Magna „Ioan Curea”, pe pagina de Facebook a UVT sau pe site-ul: www.uvt.ro/live.

 

Ioana N.