Timișorenii sunt invitați să experimenteze, în premieră, Museum of Senses, un muzeu la scară mică în interiorul Shopping City Timișoara, un spațiu magic cu peste 20 de exponate care provoacă simțurile și așteptările. 

Organizatorii au pregătit o expoziție temporară prin care timișorenii de toate vârstele au parte de experiențe educative și distractive. 

Museum of Senses este un muzeu al iluziilor, la o scară mai mică, în care simțurile vor fi stimulate pentru a trezi imaginația și a sfida percepția, atât copiii, cât și adulții având toate pârghiile necesare pentru a face noi descoperiri despre atingere, miros, creierul uman și știință. 

Expoziția conține peste 20 de exponate integrate într-un spațiu comun, aflat la parter, în zona galeriei fashion, care oferă o experiență senzorială spectaculoasă (cum ar fi Camera Inversă, Camera Colorată, Patul cu cuie, Caleidoscopul). Astfel, vizitele copiilor, dar și ale adulților devin atât distractive, cât și educative. 

Echipa Shopping City Timișoara și Museum of Senses oferă și asigură o experiență excepțională pentru fiecare vizitator, îndeplinind toate măsurile de siguranță, și permite în continuare vizitatorilor să exploreze și să nu piardă simțul distracției și al educației.

Expoziția va putea fi vizitată până în data de 27 decembrie. (C.B.)