Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește, până în 25 octombrie, edi­ția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, eveniment expozițional tradițional, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste 25 de ani.
Manifestarea reunește expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc., la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.
Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.
Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10-20, iar duminică între orele 10-18.
În vederea respectării prevederilor legale în vigoare privind distanțarea socială, pentru asigurarea accesului expozanților și participanților s-au luat toate măsurile necesare impuse. Intrarea este liberă. (A.B.)