Drumul care leagă DN6 de Tomnatic, județul Timiș, intră în reparații. Autoritățile județene au anunțat marți, 4 august, semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Șoseaua, cu o lungime de 4,1 km, va asigura accesul facil către viitorul Centru de Legume și Fructe din localitatea timișeană. 

„Start lucrări. Peste 7 milioane de lei pentru drumul spre viitorul Centru de Legume și Fructe de la Tomnatic. Drumul județean 692 B intră în reparații! Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de Legume și Fructe, pe care Consiliul Județean Timiș îl va ridica în localitate. Am semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar constructorul se apucă de treabă. 

Vorbim de o investiție importantă în infrastructură, ce are rolul de a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ”, transmite Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș (CJT).

Valoarea lucrărilor pentru ranforsarea celor 4,1 kilometri de drum este de peste 7 milioane de lei, bani ce provin din fondurile CJT. (I.N.)