„Din suflet, pentru ei” este un proiect al Asociației de la 4, care vine în ajutorul copiilor din familii aflate în dificultate. 

„Pe perioada verii, prin intermediul Societății de caritate Blythswood, Filiala Banat, le vom aduce celor mici zâmbetul pe buze și îi vom stimula în procesul educațional și artistic”, spun organizatorii. 

Inițiativa se desfășoare până în data de 12 iulie și va veni în ajutorul elevilor de clasele I-VIII, cu scopul de a-și găsi activități educative și creative pe perioada vacanței. 

Cei care doresc să ajute, pot face donații de alimente neperisabile, haine, articole de papetărie (creioane, hârtii, culori, plastelină, acuarele, cartoane colorate etc.), jucării, puzzel-uri, jocuri de masă, electronice și tot ce ar putea să îi ajute și inspire pe copii și să le dezvolte imaginația.

Pentru a respecta normele de distanțare, pachetele cu donații se vor trimite personal, prin poștă sau curier, la adresa: magazinul caritabil Blythswood Banat: strada Cloșca, nr. 18, 300375, Timișoara, România sau direct la sediul asociației din orașul Jimbolia, calea Mărășești, nr. 56/A. (I.N)

FOTO: Blythswood Banat - Televiziunea Jimbolia