Activitatea de examinare la Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  din cadrul Instituției Prefectului Județul Timis va reîncepe la data de 2 iunie, cu programarea la proba practică. Ordinea programării se face după următoarele criterii:

- În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17 martie 2020 - 17 mai 2020, inclusiv. 

 - În a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

Dosarele de examinare se preiau de către Serviciul Regim Permise prin reprezentanții școlilor de șoferi. 

Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică. 

Candidații trebuie să respecte măsurile de protecție necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

"Rugăm ca la prezentarea la proba practică,  toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19.

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Atragem atenția asupra purtării de către candidat și martor a echipamentelor de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși)", transmit reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Programarea la proba teoretică va începe, cel mai probabil, de la data de 15 iunie 2020, dar cu siguranță nu mai devreme. (I.N.)