Autoritățile locale anunță închiderea traficului rutier în perioada 18-21 octombrie, pe mai multe străzi din zona centrală a municipiului Timișoara. Măsura este necesară pentru finalizarea lucrărilor la carosabil.

Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, transmit reprezentanți ai Primăriei Timișoara.

Traficul rutier va fi închis începând cu 18 octombrie, ora 10, până în data de 21 octombrie, ora 7, pe următoarele străzi:
- Bv. Regele Ferdinand de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul;
- Podul Mihai Viteazul;
- Str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade;
- Bv. 16 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu;
- Bv. C.D. Loga pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bv. Regele Ferdinand;
- Splaiul N. Titulescu pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bv. 16 Decembrie 1989.

Pentru evitarea blocajelor din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească rutele ocolitoare pentru traversările NS – SN:
- Punctele Cardinale - bv. Michelangelo - Piața Leonardo da Vinci - str. Cluj;
- Bv. Circumvalațiunii - bv. Republicii - Gara de Nord -str. Gh. Pop de Băsești -bd. Iuliu Maniu (sau bv. General Dragalina - bv. 16 Decembrie 1989) - Calea Șagului.

Pe bv. 16 Decembrie 1989, respectiv pe bv. Regele Ferdinand, circulația tramvaielor nu va fi afectată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, au mai adăugat reprezentanții primăriei. (I.N.)