În zilele de 4, 5, 8 și 9 iulie, la Grădina de Vară „Capitol” din Timișoara va avea loc „Stand up Fest”. La eveniment vor participa cei mai renumiți oameni de comedie din România. Pe perioada acestuia, grădina se va deschide zilnic la ora 19. 

Programul se va desfășura după cum urmează:

Luni, 4 iulie - MagiComedie - iUmor - Final Four. Un show care îi aduce pe aceeași scenă pe primii patru clasați la celebra emisiune iUmor: Vlad Grigorescu - Mentalist-Magician, unul dintre cei mai buni entertaineri din România, locul II la Românii au Talent în 2014 și locul I la iUmor în 2016; Gabriel Gherghe - Stand-up Comedian, cel mai bine cotat comediant din noua generație, câștigător al Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy în 2015, locul III la iUmor în 2016; Paul Lungu - Mentalist-Magician, cu un umor fin și o tehnică inegalabilă, unul dintre cei mai apreciați artiști din acest segment de entertainment, locul II la iUmor în 2016 și finalist la Românii au Talent în 2015; George Tănase – Comediant, reprezintă viitorul acestui gen de comedie. Locul 4 la iUmor în 2016.

Marți, 5 iulie - Micutzu, Natanticu,Teodora și Alex Mocanu - Doi dintre cei mai buni stand-up comedianți de la noi din țară, Micutzu și Natanțicu, însoțiți de doi dintre cei mai buni comedianți din noua generație: Teodora și Alex Mocanu.

Vineri, 8 iulie - Anisia, Serghei, Raul Gheba și Nae Nicolae - După ce a impresionat juriul de la Românii au Talent în finala de anul acesta și a câștigat datorită popularității și premiul de originalitate votat de public, Anisia pare să fie cel mai în vogă comediant de sex feminin din țară. Împreună cu colegul ei de scenă, Serghei, și Raul Gheba și Nae Nicolae, aduc un val de energie pozitivă ce poate mișca din loc orice public.

Sâmbătă, 9 iulie - Bordea, Mane și Nelu Cortea - Probabil singurul comediant care nu are nevoie de prezentare suplimentară: Cătălin Bordea. Împreună cu Mane Voicu și Nelu Cortea, doi comedianți foarte talentați, Bordea nu dezamăgește niciodată publicul. Comediantul complet, comediantul perfect, comediantul care poate încheia la nivel maxim această serie de evenimente.

Prețul abonamentelor este de 99 de lei și 169 de lei, în funcție de loc, iar al biletelor este între 25 de lei și 60 de lei, în funcție de zi și loc. 

Pe durata evenimentului, în Grădina de Vară se vor amenaja zone de mâncare, bar și zonă de mese.

Ioana NICOLESCU