Institutul Francez din Timişoara se transformă din nou din nou într-o căsuţă pentru pitici de toate vârstele. În zilele de 28 și 29 mai 2016, la sediul instituției se va desfășura evenimentul dedicat copiilor, „Căsuța piticilor”, ajuns la cea de-a V-a ediție.

„Dragii noştri pitici, 

Împreună cu partenerii Cardului cultural CULTURAplus v-am pregătit peste 100 de activităţi şi ateliere de neratat în acest weekend: spectacol de baloane de săpun și magie cu Claudia Stroe și magicianul Robertino (București), spectacole de teatru  „Scufița Roșie” (Teatrul Merlin), şi «Regatul de gheață» (Andras Party), zumba kids cu Claudiu Guţu, concert Thea Marconi & Raul Iuga, demonstraţii sportive, ateliere de limbi străine (franceză, engleză, germană), ateliere de circ, creație, teatru, muzică, dans sportiv, yoga, dezvoltare personală, jocuri şi activităţi distractiv-educative, ateliere pentru părinți,  facepainting, minidisco, vânătoare de comori, întâlniri cu Patapouf, Mickey şi Minnie, Mimi și Lupul, clovnul Zuzi , tombolă cu multe premii!”, transmit organizatori ai evenimentului. 

Pentru ziua de sâmbătă, prețul unui bilet este de 25 de lei, pentru toate activitățile și spectacolele din această zi. Copiii care au cardul CULTURAPLUS au acces gratuit. Intrarea este liberă duminică. 

Ioana NICOLESCU