Miercuri, 13 aprilie, începând cu ora 14, la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), Amfiteatrul A01, va avea loc conferinţa „How to start it in IT”.

Conferința unește două proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), ITFest și Abecedarul Carierei. 

În cadrul evenimentului se vor aborda teme precum anteprenoriatul în IT și obstacolele întâlnite la începutul unei astfel de cariere. Moderatorul conferinței, Radu Ticiu, co-fondator și director general al Timișoara Startup Hub, va dezbate aceste subiecte împreună cu invitații săi și vor împărtăși celor prezenți din experiența lor la început de drum.

Printre invitați se numără reprezentanți de succes ai IT-ului din Timișoara precum Ionuț Antiu (Style Jukebox), Demian Flavius (Deventure) și Ciprian Man (Unified Post). Pe parcursul conferinței, li se va alătura Florin Dumitrescu, din partea firmei Dumitrescu&Asociații, cu sfaturi juridice utile pentru un început în domeniul IT.  

Conferința este adresată tuturor tinerilor vizionari care își doresc să devină antreprenori în acest domeniu, aceștia descoperind pe parcursul celor două ore experiențe ce i-au format pe liderii de pe scena IT-ului din Timișoara.

Ioana NICOLESCU