Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Exacte din Universitatea de Vest Timişoara (ASSEUT), organizează şi în acest an „Săptămâna Voluntarului”. Evenimentul constă în activități de cunoaștere, sportive și de divertisment dedicate tinerilor și se va desfășura în perioada 11 – 17 aprilie. Principalul scop este promovarea voluntariatului.

„Voluntarii plini de spirit civic, implicare şi mai ales dedicare pentru ceea ce fac, vor avea parte de activități de cunoaștere, seară de film, vor învăţa cum se realizează un CV, scrisoarea de intenție și cum să treacă cu bine peste un interviu de angajare la trainingul «Angajare - CV, Scrisoare de intenție, Interviu», vor participa la activităţi sportive, cum ar fi «Campionatul de fotbal», «Bicicleada» și «Treasure Hunt» , vor face face o plimbare cu hidrobiciclete pe Bega şi se vor bucura împreună de activitatea de voluntariat.

Implicarea în acţiuni de voluntariat a fost întotdeauna un pas enorm către dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. De aceea, ASSEUT vă aşteaptă în perioada 11 - 17 aprilie să participaţi la cât mai multe activităţi dedicate voluntariatului, în speranţa că vom convinge un număr cât mai semnificativ de studenţi de importanţa acestui fenomen”, transmit organizatori ai evenimentului.

Programul evenimentului „Săptămâna Voluntarului” este următorul:

Marți, 12 aprilie, orele 18 - 20  -  Training „Angajare - CV, Scrisoare de intenție, Interviu”

Miercuri, 13 aprilie, orele 17.30 - 19.30  - Hidrobiciclete

Joi, 14 aprilie, orele 18.30 - 20.30  - Treasure Hunt

Vineri, 15 aprilie, de la ora 19.30 - Seară de film-UVT

Sâmbătă, 16 aprilie, orele 17.30 - 20.30 - Campionat de fotbal

Duminică, 17 Aprilie, orele 16 - 18 - Bicicleada

Ioana NICOLESCU