Miercuri, 13 aprilie, se va preda amplasamentul pentru demararea lucrărilor la Pasajul Jiul. Vă reamintim că la finalizarea licitației pentru atribuirea lucrărilor a fost depusă o contestație, rezultatul transmis însă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor la sfârșitul lunii martie fiind favorabil municipalității Timișoara. 

„Mâine (n.red. miercuri, 13 aprilie) vă invităm la predarea amplasamentului pentru demararea lucrărilor la lărgirea la cinci benzi a trecerii pe sub calea ferată la Pasajul Jiul și, respectiv, lărgirea la patru benzi a străzii Jiul. A sosit momentul predării amplasamentului. Sigur că firma are nevoie de un număr de zile pentru a-și face organizarea de șantier, iar apoi vom putea da cât de curând ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara. 

Lucrările sunt în valoare de aproximativ opt milioane de euro, bani proveniți de la bugetul local. Lucrările vor fi realizate de compania austriacă S.C. Porr Construct S.R.L., iar durata contractuală a lucrărilor este de 14 luni. 

Ioana NICOLESCU