Comisioane și fără eliberarea restului, asta se întâmplă la Serviciul regim permise și înmatriculări Timiș. Acesta funcționează în Iulius Town, în condiții decente și cu personal amabil, însă plata taxelor întâmpină probleme.

În cadrul serviciului nu există o casierie unde să se poată achita taxele obligatorii, singura modalitate fiind cea digitală. Cumva, este firesc, având în vedere tehnologia actuală, însă încasarea de comisioane și însușirea restului nu ar trebui să fie permise, ca să păstrăm termenul intern.

Astfel, la câțiva zeci de metri de serviciul amintit există un aparat unde personalul îi direcționează pe cei care doresc să plătească. Acolo se pot face diverse plății (majoritatea sunt ale caselor de pariuri, potrivită alăturare!), printre care și taxa pentru preschimbarea permisului auto. Problema este că se percepe un comision de 6 lei, iar aparatul nu dă rest, lucru afișat încă din start.

De exemplu, pentru preschimbarea permisului, taxa este de 89 lei, la care se adaugă un comision de 6 lei, rezultând 95 lei. Cum majoritatea introduc o bancnotă de 100 lei, înseamnă că aparatul ia 11 lei, bani care cu siguranță nu merg la Statul Român. Păi, e „permis” așa ceva?