Timișoara are o campioană europeană care creează frumusețe. Primul campionat european în domeniul beauty a avut loc recent la Cluj Napoca, în cadrul căruia s-au prezentat diferite tehnici și proceduri revoluționare pentru nu mai puțin de 13 categorii.

Au participat peste 100 de concurente, care au trebuit să-și probeze talentul în cosmetica de ultimă generație și în tatuajul semipermanent. Jurizarea a fost făcută de celebrități în domeniu atât la nivel național, cât și internațional.

Surpriza campionatului a venit de la Timișoara. Flavia Șuțu a ocupat locul 1 pmu brows (micropigmentare sprâncene) și locul 2 pmu lips (micropigmentare buze) la categoria juniori.

„Sunt pasionată de frumusețe încă de când eram copil, iar în urmă cu doi ani am decis să urmez un curs de micropigmentare sprâncene și buze (tatuaj semipermanent), la cel mai apreciat trainer din Timișoara. M-am îndrăgostit de această profesie chiar din prima zi de curs, iar pe măsură ce timpul trecea, am dorit să descopăr tot mai multe lucruri și să mă pot perfecționa. Mă bucur că rezultatele nu au întârziat să apară, ele fiind o recunoaștere a dăruirii și pasiunii mele”, spune Flavia Șuțu.

Momentan, proaspăta campioană locuiește în străinătate, însă intenționează să revină în țară, spre bucuria doamnelor și domnișoarelor care cu siguranță doresc să aibă parte de cele mai noi și apreciate tehnici în domeniu.