Un nou abuz al mafiei imobiliare din Timișoara a fost dezvăluit de subprefectul Ovidiu Drăgănescu. Acesta locuiește pe bd. C.D. Loga, unde clanurile și-au făcut cuib și terorizează locuitorii. Iată cazul prezentat de subprefect: „În timp ce se face campanie electorală pe tema clanurilor imobiliare, mafia de pe Loga își continuă nestingherită acțiunile infracționale.

Numai ieri, un clan mizerabil a finalizat preluarea totală a unei clădiri monument de pe bv. C.D. Loga prin violență, extorcare, șantaj, amenințări și tot tacâmul. Iar ieri și prin înșelăciune: i-au dus pe ultimii proprietari să dea declarații că renunță la ultima tranșă de bani din prețul (sub jumătate din valoare) din contractul de v-c, pe care l-au primit în n tranșe.

Amenințările cu moartea au fost efectuate și aici în Timisoara, și în Occident, unde a fost depistată proprietara, care de răul lor s-a mutat acolo de ceva ani. I-au găsit și unde lucrează, în vestul vestului Europei. Deci, finalul la vila asta de pe Bv Loga s-a întâmplat IERI, 30 mai 2024.

Acest război dus de infractori împotriva populației Timișoarei putea fi oprit doar de procurori și judecători, dar în 30 de ani nu au văzut și auzit absolut nimic din apelul, strigătul și durerea Timișoarei.

Personal, am încercat în anii 2006-2008, ca prefect, să mă lupt cu rromii infractori, mult mai în detaliu decât prin ceea ce vedem azi.

Dar prefecții sau primarii nu pot face prea mult pentru a restabili legalitatea și dreptatea. Doar Justiția o poate face.

Totul, însă, se oprește în zidul numit Procuratură. Niciun dosar instrumentat în 30 de ani, timp în care clanurile au luat sute de clădiri prin violență și spălare de bani. Cele mai frumoase construcții din Timișoara. O crimă împotriva unui întreg oraș”.