Condiții incredibile la o școală de top din Timișoara: tabla nu se epoate șterge, geamurile nu se deschid, iar laptopul nu poate fi conectat. Atenție, nu vorbim de o școală de la marginea orașului, ci de ditamai Liceul Pedgaogic „Carmen Sylva” din Timișoara, locul în care mulți părinți se zbat să-și înscrie copiii, dată fiind reputația acestei unități școlare.

Condițiile de școală de cătun au fost scoase la iveală de una dintre cele mai cunoscute învățătoare din Timișoara, Nicoleta Gherghina, care a educat multe generații de copii:
„Când tot spui, dar în zadar... Acestea sunt condițiile în care lucrăm!Tabla nu se poate șterge, geamurile nu se deschid, laptopul nu e conectat. Am fost scoși din sala noastră în urma unei hotărâri a consiliului de administratțe. În baza aceleiași hotărâri și directorul nostru trebuia să-și elibereze laboratorul de informatică, spațiul fiind alocat ciclului primar. Bineînteles că nu e de acord să ne dea acel spațiu, încălcând fără probleme hotărârea pentru care a și votat. De mai bine de o săptămână nu pot să scriu nimic pe tablă. Zi de zi cer să se rezolve problemele, să se aplice hotărârea consiliului de administrație care e obligatorie!”.

Mesajul învățătoarei a stârnit un val de reacții în spațiul virtual, foarte multora nevenindu-le să creadă că tocmai la „Pedagogic” ar putea exista asemenea codiții.