Institutul de Sănătate și Estetică ESTEVA, deschis în Dumbrăvița la finalul anului trecut, este o clinică medicală ce oferă tratamente faciale de lifting și rejuvenare, proceduri de modelare corporală, protocoale de rejuvenare vaginală și de tratare a afecțiunilor intime.

Vineri, 26 Mai, a avut loc un eveniment privat la ESTEVA, în cadrul căruia fondatorul Institutului, dl. Cornel Ciontu, a anunțat lansarea unor noi protocoale de tratament, în exclusivitate. Conceptele FACE SLIMMING, BODY COUNTORING și GLOWING SKIN sunt pachete de proceduri medicale combinate pentru a oferi rezultate eficiente și rapide, realizate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și a serumurilor concentrate profesionale marca Bioformula Italy.

La eveniment au fost invitați reprezentanți din partea colaboratorilor ESTEVA, personalități locale și pacienți care au beneficiat de tratamentele clinicii, încă de la deschiderea ei. Aceștia au avut parte de un tur al clinicii, în cadrul căruia li s-au prezentat echipamentele și tratamentele ce se realizează cu ajutorul acestora, au asistat la prezentarea noilor concepte de tratament și s-au bucurat de o atmosferă caldă și primitoare, în acordurile unui cvartet.

Încă de la deschidere, echipa ESTEVA a adus în Timiș cele mai noi tehnologii de tratament în domeniul dermatologiei estetice, rejuvenării și remodelării corporale, unele dintre ele aflate în exclusivitate în țară sau în regiunea de Vest a țării. Ceea ce deosebește Institutul ESTEVA de alte clinici medicale de profil este abordarea holistică în tratarea pacientului, realizată printr-o analiză facială și corporală, cu ajutorul unor echipamente dotate cu inteligență artificială, ce identifică dezechilibrele din corp și ajută medicul dermatolog să stabilească un plan de tratament personalizat și cu adevărat eficient. În plus, toate protocoalele medicale de care beneficiază pacienții în cadrul Institutului ESTEVA sunt non invazive, nedureroase și nu necesită timp de recuperare, oferind, în același timp, rezultate impresionante după doar câteva ședințe de tratament.

Lansarea noilor concepte de tratament vine să completeze o serie de premiere ce au avut loc în cadrul Institutului ESTEVA încă de la deschidere: cu puțin înainte de sărbătorile de iarnă, la clinica din Dumbrăvița a fost adus primul dispozitiv medical EMFACE din țară, ce realizează liftingul facial cu ajutorul radiofrecvenței și undelor electromagnetice HIFES.
Cea de-a doua premieră a venit o dată cu achiziția aplicatorilor EMSCULPT NEO EDGE pentru flancuri, brațe și gambe, ce oferă un tratament eficient de slăbire localizată, cu radiofrecvență și HIFEM.

„Încă de când am început să mă gândesc la deschiderea unui astfel de Institut în Timiș, mi-am luat un angajament ferm de a aduce aici cele mai noi și performante tehnologii disponibile în Europa. ESTEVA nu este un salon de înfrumusețare, ci un centru medical cu dotări de ultimă generație, la nivelul clinicilor din Vestul Europei. Am implementat aici o serie de concepte unice de tratament facial și corporal, bazate pe ani în care am studiat intens tehnologiile disponibile pe piață și m-am consultat cu cei mai buni medici la nivel național și internațional. Pe lângă protocoalele de tratamente medicale estetice, în cadrul ESTEVA tratăm cu succes, la nivel non-invaziv, o serie de afecțiuni precum incontinența urinară, afecțiuni ale prostatei și diverse afecțiuni intime. În aceste câteva luni de la deschidere, pacienții noștri au rezultate impresionante în urma acestor tratamente și acest lucru ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun”, declară dl. Cornel Contu, fondatorul Institutului de Sănătate și Estetică ESTEVA.

Despre planurile de dezvoltare ale Institutului ESTEVA, fondatorul Cornel Ciontu declară că vor urma să lanseze, în curând, și alte tipuri de tratamente și intervenții: „Continuăm să inovăm, nu ne oprim aici. În scurt timp vom inaugura sala de intervenții / operații și tratamente speciale, în cadrul căruia vom putea realiza și proceduri de chirurgie estetică. Avem alături de noi pe Dr. Medi Hornea medic specialist obstetrică și ginecologie, Dr. Krisztina Suma medic specialist dermatologie și Dr. Narad Gaurav medic specialist chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, ce vor face echipă pentru a realiza planuri de tratament personalizate și intervenții chirurgicale unice în regiunea de Vest a țării”.

În cadrul Institutului ESTEVA lucrează o echipă de medici cu specializare în dermatologie, ginecologie și urologie, care, alături de terapeuți, stabilesc planul de tratament în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient.
Institutul de Sănătate și Estetică ESTEVA se află în Dumbrăvița, pe strada Platinei nr. 31. Pentru programări îi puteți contacta la numărul de telefon 0783 030 203 sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe informații legate de tratamentele de care puteți beneficia în cadrul Institutului ESTEVA găsiți pe www.estevainstitute.ro