Va fi petrecere mare, care va ține trei zile, într-o comună de lângă Timișoara, la începutul lunii iunie. Primăria și Consiliul Local ale comunei Dudeștii Noi organizează în zilele de 3, 4 și 5 iunie cea de-a doua ediție a evenimentului intitulat Zilele comunei”.

Totul se va derula la Casa de Cultură, situată pe Calea Timișoarei, la numărul 30.

Zilele comunei Dudeștii Noi vor debuta în seara zilei de sâmbătă 3 iunie, când începând cu ora 20 va demara seara pentru tineret, cu participarea lui DJ Florin Neciu și a Oliverei Petcov. Din program nu lipsește dansul modern.

Duminică 4 iunie, începând cu ora 18, la Biserica Ortodoxă se va oficia un Te Deum, după care evenimentele se mută din nou la Casa de Cultură.

De la ora 19 debutează programul muzical. Vor participa ansambluri muzicale, Corul Casei de Cultură, precum și artiști renumiți, cum ar fi Olguța Berbec, Remus Novac, Luminița Safta, Sergiu Bota, Angelica Flutur sau Ionică Ivan. Va acompania formația condusă de Adrian Scorobete. Momentele de divertisment vor fi susținute de Claudiu Racz (mai cunoscu drept Rabă, din emisiunile de televiziune).

Ultima zi a manifestărilor de la Dudeștii Noi va fi luni 5 iunie, când de la ora 20 vor susține un program muzical DJ Florin Neciu și Petre Iancu și formația. De asemenea, participanții vor putea urmări din nou reprezentații de dans modern.

Zilele comunei Dudeștii Noi este o acțiune finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.