Aquapark-ul Amazonia a fost așteptat cu sufletul la gură de foarte mulți timișoreni. Obișnuiți cu celebrele băi din Ungaria, oamenii își doreau să aibă ceva asemănător și în Timișoara. Dorința le-a fost îndeplinită și, la sfârșitul săptămânii trecute, aquapark-ul s-a deschis. În ciuda așteptărilor, lumea nu a dat năvală în primele zile la locația din zona UMT, cauza fiind, probabil, tarifele destul de piperate (150 de lei pentru un adult și 80 de lei pentru un copil, cu acces în toate zonele).

Marea deschidere era însă să se lase cu o tragedie. În bazinul destinat copiilor, s-a desprins surubul unui leagăn și, din nefericire, lanțul și arcul de fier au lovit o fetiță tocmai în cap. Fetița a urlat de durere, iar părinții au luat-o imediat și au părăsit incinta.

Pe rețelele de socializare s-a iscat ulterior un val de furie, lumea fiind revoltată din cauza superficialității arătate de responsabilii aquapark-ului, acuzați că au lucrat „pe repede înainte” pentru a deschide cât mai repede investiția de la Timișoara.