Din rândul vechilor componenți ai echipei de baschet C.S. S.C.M. Timișoara, Miloš Komatina și Adam Mirković se vor afla și-n viitoarea stagiune în maiou alb-violet.
În vârstă de 35 ani, „Koma” va evolua pentru cel de-al cincilea sezon consecutiv în maiou-ul echipei de baschet a Timișoarei.
În ediția precedentă, baschetbalistul a fost al doilea cel mai folosit jucător din lotul aflat la dispoziția antrenorului Dragan Petričević și s-a aflat la înălțime în privința eficienței, locul al treilea, cu 12.2 unități.


„Este al cincilea meu sezon consecutiv la Timișoara, sunt bucuros să continui la această echipă. Consider că este a doua mea casă, vreau să mulțumesc tuturor celor din club pentru sprijin și pentru că mi s-a oferit șansa să semnez un nou contract”, a spus Miloš Komatina.


Adam Mirković (28 de ani) va evolua și în următoarele două sezoane la C.S. S.C.M. Timișoara. Baschetbalistul a sosit la echipa bănățeană, în vara anului trecut, aflându-se la momentul respectiv la primul contact cu eșalonul de elită al baschetului românesc.


„Sunt foarte fericit pentru faptul că rămân la Timișoara. A fost bine în primul meu sezon la această echipă, iar în următoarea stagiune îmi doresc să facem un pas înainte. Mă antrenez, cu greutăți, în sala de forță și, de curând, am început să lucrez din nou cu mingea. Mai este aproximativ o lună până la prima întâlnire cu echipa pentru următorul sezon, vreau să mă prezint la reunire într-o formă fizică bună. În noul format de campionat, cu mai multe echipe, vor fi mai multe meciuri în prima fază, vom călători mai mult, va fi un sezon interesant în care sper să avem rezultate bune", a declarat Adam Mirković.


În echipa de baschet masculin a Timișoarei, C.S. S.C.M., Adam Mirković acoperă posturile extremă (poziția 3, cel mai bun aruncator pe patrundere) și „pivot mic” (poziția 4).

Cornel Seracin
Foto: arhiva ziarultimisoara.ro