Atmosferă de sărbătoare sportivă, în tribunele Arenei „Știința” din Timișoara, sâmbătă, 22 februarie 2020, cu prilejul meciului de fotbal dintre Poli Timișoara și F.K. Zemun, un joc amical în care echipa timișoreană a bifat un nou rezultat favorabil.
Jocul s-a întins pe o durată de 90 minute, iar la capătul lui A.S.U. Politehnica a reușit să înscrie două goluri în poarta echipei din liga a doua a Serbiei, ambele fiind reușite în prima repriză de Fabio Trip și Dorin Codrea. F.K. Zemun a marcat în repriza a doua prin Križan, pe finalul jocului și, tot în această repriză, oaspeții au trimis balonul în bara porții echipei timișorene.


A.S.U. Politehnica Timișoara a aliniat la startul jocului următoarea echipă: Rareș Murariu - Călin Jurj, Ioan Mera (cpt.), Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheș, Dorin Codrea, Alin Ignea - Dragoș Săulescu, Fabio Trip, Alexandru Munteanu - Mircea Axente. Au mai jucat, înlocuindu-și coechipierii, Mario Contra, Nicolae Sofran, Ionuț Coadă, Raul Virdăsan, Sergiu Popovici, Bogdan Vasile, Cristian Dros, Alin Manea, Denis Radu, Demetris Cristodulo, Daniel Pintea, Alexandru Pop. Nu au jucat, pentru A.S.U. Politehnica Timișoara, în acest meci amical cu F.K. Zemun, Radu Motreanu (accidentat) și Alexandru Borbely (nerevenit de la echipa națională de fotbal a României, U17).


La finalul jocului amical cu F.K. Zemun, antrenorul principal al echipei A.S.U. Politehnica Timișoara, profesorul Octavian Benga, a declarat: „A fost o atmosferă de meci oficial. Ne-a ajutat și acest lucru pentru ca jucătorii să nu fie relaxați. Sunt mulțumit în mare parte, în special de prima repriză. Cred că am făcut un joc bun, cu câteva momente bune și chiar foarte bune. Cel mai bun joc al nostru! Am avut și prospețime mai mare și vigoare. Cred c-a fost un joc reușit de ambele părți, cu două galerii frumoase, și spectatorii au plecat mulțumiți de la stadion. Jocul de astăzi îmi dă încredere. Se vede că încă nu suntem sută la sută în ritmul de joc. Va veni cu timpul, după primele etape, când jucătorii își vor găsi forma maximă. Pot spune că sunt mulțumit de ce-am arătat în ultimele luni de pregătire și-i felicit pe băieți”.


A.S.U. Politehnica Timișoara a susținut de-a lungul acestei pauze competiționale șapte jocuri amicale, toate având loc la Timișoara. Bilanțul acestor „amicale” este favorabil echipei în alb-violet, „Băieții în Ghete” bifând șase rezultate favorabile și un rezultat de egalitate.
Primul lor joc oficial din anul 2020, „Băieții în Ghete” îl vor susține pe propriul teren, împotriva echipei Fotbal Club Rapid București, meciul contând pentru etapa a XXIII-a a ligii secunde de fotbal.