Joi, 5 septembrie, echipa de handbal masculin a Timișoarei revine, cu un joc ce contează pentru a doua etapă din Liga „Zimbrilor”, pe parchetul din Sala Sporturilor „Constantin Jude”. Adversara echipei timișorene, în acest joc, va fi C.S. Minaur Baia Mare, o echipă care a obținut un rezultat pozitiv în prima etapă, impunându-se, în Maramureș, împotriva echipei vicecampioane a României, A.H.C. Dobrogea Sud, 25-23.


„Avem mult de luptat în meciul cu Minaur; trebuie să facem bine mai ales defensiva pentru a câştiga acest meci, însă nu trebuie să neglijăm nici celelalte faze ale jocului. Trebuie să arătăm acel caracter din startul partidei de Supercupă cu Dinamo şi ultimele 20 de minute din meciul de campionat de la Steaua. Minaur este o echipă mai puternică decât anul trecut, cu Vojvodić, Căbuţ şi Csepreghi foarte creativi şi cu aruncări bune de la distanţă. Lor li se adaugă jucătorii competitivi de pe extreme şi de pe pivot”, a declarat antrenorul principal al echipei timișorene, Pero Milošević, referindu-se la acest joc.


Confruntarea dintre cele două echipe, S.C.M. Politehnica Timișoara și C.S. Minaur Baia Mare, este una de tradiție în handbalul din România, iar pentru că cele două team-uri și-au propus ca obiectiv, locuri fruntașe în acest an compatițional, în Liga „Zimbrilor”, interesul pentru acest joc, dar și pentru cel din retur, se anunță a fi unul ridicat.
Meciul etapei a doua din Liga „Zimbrilor”, S.C.M. Politehnica, C.S. Minaur, ce va începe la ora 18, la Timișoara, va fi arbitrat de Gabriel Badiu şi Ioan Barbu, iar observator va fi Horaţiu Belu.
În afara acestui joc de la Timișoara, în cea de-a doua etapă a campionatului se vor mai disputa, între 5 și 7 septembrie, următoarele jocuri: C.S.M. Reșița-C.S.M. Bacău, C.S. H.C. Buzău-C.S.M. Focșani, A.H.C. Dobrogea Sud-A.H.C. Potaissa Turda, A.H.C. Dunărea Călărași-C.S.A. Steaua București, C.S.M. Vaslui-C.S.M. Făgăraș, C.S.M. București-C.S. Dinamo București.

Cornel Seracin