Miercuri, 8 mai, cu începere de la ora 16, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, echipa de handbal masculin, S.C.M. Politehnica Timișoara va susține ultimul ei meci din grupa A, play-off, urmând să întâlnească formația C.S.M. București.
În urma înfrângerii de la Călărași, în fața gazdelor de la A.H.C. Dunărea, 30-33, în etapa trecută, echipa în alb-violet nu mai are șanse să se clasaze pe un loc în clasamentul grupei care să-i asigure, în această ediție de campionat, accederea în jocurile pentru câștigarea unei medalii. Indiferent de rezultatul final al meciului împotriva echipei bucureștene, „studenții” timișoreni vor încheia grupa pe ultimul loc, ceea ce le va da șansa să evolueze pentru a se clasa pe locurile 7 sau 8, în clasamentul final al acestei ediții de campionat, urmând să întâlnească echipe C.S.M. Focșani.
Pentru jocul împotriva echipei bucureștene, lotului alb-violet nu va putea conta pe cei doi interi, Marius Sadoveac și Miloš Dragaš, cu accidentări mai vechi și nici pe inter-ul Alin Șania, accidentat în jocul de la Călărași. Este incertă prezența în lotul echipei bănățene, pentru acest joc, a inter-ului stâng, Andrei Păiuș și a pivot-ului Gheorghe Irimescu.
Deși cu probleme mari de efectiv, antrenorul principal al echipei bănățene, Pero Milošvić, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă al clubului „că echipa va lupta la fel ca în meciurile precedente, își va apăra șansele pe care le are pe parcursul întâlnirii la fel ca în jocurile precedente”.
Adversarei echipei timișorene, C.S.M. București, îi este de ajuns un punct, în urma meciului de la Timișoara, pentru a-și asigura prezența în Finala Mică a campionatului, această situație ivindu-se doar dacă Dunărea Călărași s-ar impune pe terenul echipei A.H.C Dobrogea Sud, constănțenii fiind lideri în clasamentul seriei A, asigurându-și prezența în Finala Mare a Ligii „Zimbrilor”.

Cornel Seracin