Echipa de fotbal Ripensia Timișoara se află în pragul ultimului joc oficial al anului 2018, după care va lua o binemeritată vacanță.

Ultimul meci oficial al Ripensiei în acest an va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, cu începere de la ora 11, pe gazonul arenei din cartierul timișorean Ciarda Roșie, aici urmând să întâlnească echipa Luceafărul Oradea. Odată cu încheierea acestui joc, clubul se pregătește de organizarea unei selecții de jucători, la Arena „Ciarda Roșie”. 

Printr-un comunicat public, departamentul de presă al clubului timișorean anunță organizarea unui trial de jucători, fotbaliștii interesaţi fiind aşteptaţi la Arena din „Ciarda Roşie”, unde vor fi supuși unor teste, în vederea unei posibile cooptări în lotul galben-roșu.

Acest trial se va organiza în data de 12 decembrie 2018, cu începere de la ora 12, la Arena „Ciarda Roșie”, cei interesați având ocazia să afle mai multe detalii de la antrenorul secund al Ripensiei Timișoara, Iulian Muntean, la numărul de telefon 0722 402 379.

Cornel Seracin