Clubul Sportiv „Sport pentru timişoreni” a lansat, începând cu 19 aprilie, antrenamentele de orientare pentru doritori de activităţi sportive în natură. Aceste antrenamente se adresează copiilor (7-16 ani) şi adulţilor. Copiii mai mici de 7 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi.
Antrenamentul se va efectua pe traseul Pădurea Verde, Timişoara / Pădurea Şag - Timişeni / Pădurea Tapia „Ana Lugojana”, Lugoj şi va dura până în data de 7 iunie 2018 (opt săptămâni în zilele de joi, ora 18). Antrenamentele sunt susţinute de Lucian Lăcan, cu experienţă de peste 15 ani în organizarea de competiţii sportive, cursuri şi concursuri de orientare sportivă. Antrenamentul durează între 60-90 minute.
„Realizarea contactului cu natura prin activităţi de orientare în natură cu ajutorul hărţii şi busolei parcurgând un traseu dinainte stabilit într-un timp cât mai scurt”, a transmis, despre ce este vorba în aceste antrenamente, clubul care le-a lansat.
Clubul Sportiv „Sport pentru timişoreni” este afiliat la Federaţia Română de Orientare şi poate participa la competiţii de orientare oficiale din ţară şi străinătate. Înscrierile la antrenamentele de orientare în natură se pot face la 0743477897 (în fiecare zi, inclusiv joi, până la ora 15).


Cornel Seracin