În 17 și 18 martie, tinerii judoka de la clubul de judo A.C.S. Judo Phoenix Timișoara au fost prezenți la un turneu internațional ce a avut loc la Sibiu, alături de ei concurând și sportivi din Bulgaria, Polonia, dar și de peste Prut, din provincia românească Basarabia. 

Sportivii participanți la acest turneu, din partea A.C.S. Judo Phoenix Timișoara au fost Jaqueline Dohor, Brianna Sperlea, Mario Corsei, Robert Bulai, Dragoș Câmpeanu și Sorin Durnea. 

Despre acest concurs, tinerii judoka legitimați la A.C.S. Judo Phoenix Timișoara ne-au declarat că cel mai dificil moment a fost pentru ei așteptarea din pauza competiției, concursul durând 12 ore. Jaqueline Dohor și Brianna Sperlea au obținut locurile doi la categoriile de vârstă sub 13 ani și sub 11 ani, iar Mario Corsei, Robert Bulai, Dragoș Câmpeanu (încă nu a fost legitimat la club) și Sorin Durnea, locurile 3, 5 și 9, la categoriile de vârstă sub 13 ani și sub 11 ani. 

În 24 și 25 martie, tinerii judoka ai A.C.S. Judo Phoenix Timișoara au fost angrenați într-un nou turneu internațional, susținut de această dată în Serbia, în localitatea Pančevo. În această competiție au participat sportivi din șase țări (Serbia, Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Croația, Macedonia și România), aliniindu-se la start aproximativ 500 de participanți.

La finalul competiției, Jaqueline Dohor a obținut medalia de aur la categoria sub 13 ani, 44 kg, Brianna Sperlea, medalia de argint, la categoria sub 11 ani, 28 kg, Mario Corsei, medalia de bronz, la categoria sub 13 ani, 66 kg, Sorin Durnea, locul 7, la categoria sub 11 ani, 38 kg și Robert Bulai, locul 9, la categoria sub 11 ani, 28 kg.

Următorul turneu internațional la care vor participa tinerii sportivi ai A.C.S. Judo Phoenix Timișoara va avea loc în 31 martie și 1 aprilie, la Beograd. La acest turneu, Jaqueline Dohor va concura la două categorii de vârstă, sub 13 ani (U13) și sub 15 ani (U15). 

Cornel Seracin 

În fotografie, rândul din față, de la dreapta la stânga, Sorin Durnea, Robert Bulai, Brianna Sperlea; rândul din spate (în echipament albastru), de la dreapta la stânga, Dragoș Câmpeanu, Jaqueline Dohor, Mario Corsei.