Echipa de handbal masculin a Timişoarei, S.C.M. Poli Timişoara, a disputat primul joc de pregătire din această pauză competiţională, în Serbia, la Pančevo, având parteneră de întrecere echipa locală Dinamo.
Amicalul s-a încheiat la egalitate, 29-29, gazdele fiind în avantaj la pauză, 18-15. Din echipa timişoreană au lipsit handaliştii convocaţi la naţionale pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2019 (Germania/Danemarca), Cristian Fenici, Marko Lasica şi Zlatko Daskaloski, cei trei sportivi având parte de câteva zile de pauză după revenirea de la loturile reprezetative.
Au înscris, pentru echipa în alb-violet, Krsto Milošević (6 goluri), Alin Șania (5 goluri), Miloš Orbović (4 goluri), Filip Marjanović (3 goluri), Didi Hrimiuc (3 goluri), Flavius Cîmpan (3 goluri), Leonard Ștefan (două goluri), Andrei Păiuș (un gol), Vuk Milošević (un gol), Denis Neamțu (un gol).
Echipa timişoreană a mai avut programat un joc amical în Serbia, în care ar fi urmat să aibă parteneră de întrecere formaţia Steaua Roşie Belgrad, dar, handbaliştii bănăţeni au revenit acasă, asta pentru că deţinătoarea Cupei Serbiei a dat vestea că nu mai poate participa la acest joc de pregătire din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă mai mulţi handbalişti din lotul său.
În aceste condiții, S.C.M. Politehnica va juca sâmbătă, pe parchetul sălii sporturilor „Constantin Jude”, de la ora 14,30, un meci de pregătire cu divizionara secundă, C.S.M. Oradea (la finalul turului, ocupă primul loc în Seria „B” a diviziei „A” de handbal masculin).


Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/scmpolitehnica