Recent promovată pe prima scenă a baschetului feminin din România, C.S. S.C.M. Timișoara se înnoiește în vederea noului an competițional, 2017-2018. Conducerea clubului echipei bănățene a efectuat o schimbare pe banca tehnică, ajungând la o înțelegere cu antrenorul Mihai Coldea care va fi noul „principal” al baschetbalistelor pentru sezonul viitor. 

„Mihai Coldea este tehnicianul potrivit pentru proiectul pe care ni l-am propus în continuare. Sezonul viitor avem drept obiectiv menținerea în Liga Națională, iar calificarea în play-off ar fi un bonus. Mihai este un antrenor tânăr și priceput, ce cunoaște bine campionatul feminin și în care eu am mare încredere”, a declarat, președintele secției de baschet S.C.M. Timișoara, Ilie Trițoiu.

Noul antrenor principal va face echipă pe banca tehnică a team-ului bănățean, având alături pe prof. Veronica Gavrilă (antrenor secund), Monika Brosovszky (jucătoare și director tehnic) și prof. Tiberiu Ondreikovics (director sportiv).

Odată cu sosirea pe banca tehnică a echipei în alb-violet, Mihai Coldea a declarat următoarele, potrivit www.scmtimisoara.ro: „Mă bucur să lucrez cu o astfel de echipă. Monika este un nume imens al baschetului românesc, Vera știe foarte bine tot ceea ce mișcă în baschetul feminin timișorean, iar Tibi va contribui cu experiența sa îndelungată. Consider că este un staff tehnic solid și sper ca rezultatele să se vadă cât de repede posibil”.

Mihai Coldea a făcut parte, în campionatul recent încheiat, din staff-ul vicecampioanei, Universitatea Cluj, în calitate de antrenor secund și, de curând, a semnat un contract cu C.S. S.C.M. Timișoara pentru ediția de campionat 2017-2018, având și opțiune de prelungire. C.S. S.C.M. Timișoara va începe pregătirile pentru noua ediție de campionat, în 7 august. 

Cornel Seracin

Foto: radiotimisoara.ro