După achizițiile lui Miloš Orbović, Uroš Elezović şi Didi Hrimiuc, S.C.M. Politehnica Timișoara a realizat cel de-al patrulea transfer al acestei veri. Începând din anul competițional 2017-2018, handbaliștii timișoreni vor avea o nouă extremă dreapta, Flavius Câmpan. Handbalistul a semnat pe o perioadă de doi ani cu echipa în alb-violet, urmând să evolueze la Timișoara și din anul competițional 2018-2019.

Managerul sportiv al echipei în alb-violet, prof. Dan Dumitru, a declarat următoarele: „Acesta e în proporţie de 90% lotul cu care vom fi în campionatul viitor. Mai sunt discuţii şi negocieri, dar lucrurile nu sunt deocamdată finalizate. Mă bucur pentru revenirea lui Câmpan în oraşul lui natal, îi doresc succes, ca de altfel şi celorlalţi băieţi!”

Flavius Câmpan este originar din Timişoara, are 28 de ani, 1,84 m şi 84 kg. A fost coechipier la juniori cu căpitanul Cristian Fenici şi apoi, coleg cu Andrei Santeiu la Centrul Naţional de Excelenţă de la Sighişoara. Timp de două ediții (2015-2016 și 2016-2017), Flavius Câmpan a evoluat în echipa Dinamo Bucureşti și a fost campion în ambele ediții cu echipa bucureșteană. Anterior, Flavius Câmpan a mai jucat un an la C.S.M. Oradea, doi ani la Minaur Baia Mare şi a fost medaliat cu bronz la Potaissa Turda, unde a evoluat patru sezoane.

„A fost o alegere uşoară având în vedere că am discutat destul de mult în ultimii ani. Îmi plac colectivul şi oraşul, mă bucur că mă întorc acasă chiar dacă la seniori abia acum pot debuta în tricoul Politehnicii. Sper să fie doi ani în care să se confirme că am ales inspirat. Abia aştept să dovedesc şi să avem rezultate”, a declarat Câmpan.

Cornel Seracin

Foto: ziarelive.ro