„Ar fi un semn de respect pentru cei 40 000 de timișoreni și timișeni care au semnat inițiativa #farapenali, ca Ludovic Orban, șeful PNL să-i ceară lui Nicolae Robu să retragă de pe lista PNL pentru Consiliul Județean candidații cu condamnări penale. Mâine ar fi o zi perfectă pentru asta, pentru că Ludovic Orban vine la Timișoara.
Domnilor Ludovic Orban și Nicolae Robu, ați semnat și domniile voastre inițiativa #farapenali și este momentul să transmiteți cetățenilor României că semnăturile sunt un angajament real pentru o politică curată în România și nu încă un exercițiu de ipocrizie.
Îi cerem, de asemenea, lui Ludovic Orban să-i solicite lui Nicolae Robu, șeful PNL Timiș, să retragă candidaturile foștilor primari PSD care vor reprezenta PNL la alegerile din 27 septembrie.
Ca să nu ne spună că nu știe, îl informăm noi cine sunt aceștia: Claudiu Coman - primar Sânandrei, Gabriel Koller - primar Sacoșu Turcesc, Ioan Cesea - viceprimar Criciova, Vasile Boșoschi - viceprimar Remetea Mare, Iosif Minnich - viceprimar Sânandrei.
În privința candidatului Ioan Lihoni pentru primăria Bethausen, cum îi explicați președintelui Klaus Iohannis că acest soldat al lui Dragnea, care a spus despre președintele României că nu este din aceeași rasă, va reprezenta PNL în județul Timiș? Președintele României a declarat, cât se poate de clar, că NU girează racolările de primari PSD. Ca să dovediți că nici d-vs. nu le girați și că veți respecta promisiunea pe care ați făcut-o că nu primiți PSD-iști, vă cerem să le retrageți candidatura din partea PNL!
Un partid care respectă cetățenii le propune cei mai buni oameni pentru primării și consilii județene, integri și profesioniști, nu pe fidelii Liviu Dragnea, care era cât pe ce să deturneze România din drumul ei european, sau corupți.
D-l Orban, d-le Robu dovediți că sunteți un partid care prețuiește cetățenii, nu-i disprețuiește, prin fapte, nu prin vorbe și retrageți sprijinul penalilor și pesediștilor care candidează pentru PNL!” (C.S.)