În 2016, Timişoara va avea un nou primar. Liberalul Nicolae Robu nu s-a hotărât dacă va candida. Discuţiile pe tema alegerilor nu se lasă aşteptate, iar edilul-şef al capitalei Banatului nu ratează nicio ocazie de a ataca Partidul Social Democrat, pe motiv că este singura persoană cu cele mai multe realizări pentru comunitate.
    „Nu am hotărât nimic în ceea ce privește candidatura mea, mai e de cugetat. Nu spun că nu, toate sondajele arată că n-ar fi nicio problemă, dar trebuie să mă gândesc la viaţa mea, la familie. Voi lua decizia la momentul potrivit. Deocamdată, nu spun nici că nu candidez, dar nici că voi candida”, a declarat primarul oraşului.
    Nici PSD nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Timișoara. Liberalul Robu nu este interesat de cine ce funcţie ocupă în PSD. Cel puţin aşa susţine, declarând că „Ştiu că Grindeanu e preşedinte interimar, după ce Titu Bojin a fost schimbat din funcţie. Eu sunt preocupat în plan administrativ de Timişoara şi în plan politic de PNL. În rest, nu mă interesează ce face PSD, nici cine îl conduce.”
Alexandru Virgil STOICA