Pentru că este acea perioadă din an în care avem nevoie de odihnă, pentru a ne reface forțele, de a ne reveni după efortul făcut până acum, am plecat în concediu. Mai ales că eu am avut un an foarte greu, am reprezentat, ca brand al României, țara peste hotare, în mai multe capitale ale lumii.
De asemenea am reușit să fac lucruri de anvergură, importante, pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii în 2021.
Normal că trebuie să-mi refac forțele pentru că urmează o altă etapă destul de grea, în lunile care vor veni, și trebuie să-mi dozez puterile, îndemânarea și talentul în folosul comunității, a țării, mai ales în plan european.
Acum mă bucur de razele soarelui, de înotatul într-o zonă mirifică aflată undeva în centrul țării și, mai ales, de renumitele băi de nămol.
Pentru că, trebuie să spun, avem o țară foarte frumoasă.
Am înțeles acum cât de sănătos este să mănânci natural, să iei totul nu de la hipermarket, ci din mediul natural, să iei masa la ore fixe și cu mintea limpede, astfel încât organismul să-și revină la parametri normali pentru a intra în ritmul normal, astfel încât să ai capacitatea maximă de a lucra și gândi.
Datorită faptului că a trebuit să-mi desfășor această activitate de reprezentare a țării în străinătate, am neglijat complet concediile.
Așa s-a acumulat foarte multă oboseală și, repet, aveam nevoie de o pauză pentru a-mi reface forțele în așa fel încât să pot lucra la capacitate maximă în perioada următoare.
Când mă voi întoarce îmi voi relua activitatea și sper să reușesc să duc la capăt ceea ce ne-am propus, mai ales că urmează o sărbătoare importantă - Ziua Timișoarei - pe care trebuie să o celebrăm cu cinste, așa cum am făcut-o de atâtea ori.
Vă doresc tuturor să aveți parte de concedii plăcute și pline de reîncărcare
energetică. Să ne revedem cu bine la Timișoara!


Ștefan POPA POPA’S