Copiii din Timișoara sunt invitați să participe de ziua lor, în data de 1 iunie, la un altfel de eveniment. Universul copiiilor este o expoziție de artă dedicată copiilor, realizată de Art-Hoc, care va avea loc online, pe pagina de Facebook a organizatorilor. 

„Deoarece considerăm că 1 Iunie nu va fi un moment potrivit pentru a ne întâlni în spații închise, pentru siguranța tuturor și respectând măsurile impuse de autorități, venim cu alternativa unui eveniment în mediul online. Acum este șansa TA de a arăta lumii creațiile tale artistice!

Toți invitații tăi (părinți, bunici, mătuși, unchi, verișori, prieteni, colegi, vecini), toată lumea este așteptată în direct pe Facebook de ziua copilului, la un Live destinat expoziției virtuale Universul copiilor”, transmit reprezentanții Art-Hoc.

Părinții își pot înscrie copiii în mod gratuit, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. E-mailul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele informații:

- vârsta, clasa și numele copilului;

-  menționarea motivului pentru care acesta este pasionat de pictură, desen sau modelaj și ce subiecte preferă să abordeze;

- poze cu lucrările pe care doriți să le înscrieți în expoziție;

- detaliile tehnice ale lucrărilor: titlul, anul, dimensiunea suportului pe care e realizată pictura sau desenul și tehnica: acuarela, guasa, tempera, creioane colorate etc.

Data limită de înscriere este 25 mai 2020, ora 23:59. Nu există limită de vârstă, un număr sau o tematică pentru lucrările copiilor. Acestea pot să fie de absolut orice fel, tocmai pentru a încuraja exprimarea.

Ora la care va avea loc evenimentul va fi anunțată ulterior, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. 

 

Ioana NICOLESCU